Popular Posts

Tuesday, October 22, 2019

Már nemcsak a románok rágalmazzák Wass Albertet, hanem Budapest új főpolgármestere is


 
A tavalyi választás egyik kínos mozzanata volt, hogy az ellenzék nemhogy nem gratulált a győztesnek, hanem csalást emlegetett, tüntetést szervezett a népakarat ellen, és folytatta a választás előtti hecckampányt. Ami egy percre sem lankadt azóta sem, s vélhető, hogy ez a szedett-vedett, értékmentes, csak a konc és Orbán Viktor remélt megbuktatása által motivált globalista zsoldban működő társaság ezen az úton halad majd tovább.
Ehhez képest Tarlós, aki az első számú vesztese volt a minap lezajlott, önkormányzati választásnak, aki a legkevésbé érdemelte meg a kudarcot, aki valóban letett valamit az asztalra, s akit a tudatosan manipulált külföldiek szavazataival buktattak meg, gratulált Karácsony Gergelynek, és méltóságteljesen vezényelte le az átadás-átvételt.
Karácsony visszavett ugyan harciasságából és vad, nem ritkán az érvényes jogszabályoknak is fittyet hányó kijelentéseiből, de első nyilatkozatainak egyikben lenácizta Wass Albertet, mondván, hogy abba nem egyezne bele, hogy az erdélyi írófejedelemről nevezzenek el közteret Budapesten.

Az még hagyján, hogy pont az általa eddig vezetett (és lényegében csődbe vitt) városrészben, Zuglóban van Wass Albert tér, de a náci kollaboráció vagy bármiféle náci kötődés az utolsó vád, amivel Wass Albert illethető. A nemzeti szellemű embereket, így Wass Albertet is lehet visszakézből nacionalistázni, ami ellen nehéz védekezni, hiszen e fogalomnak számos értelmezése van, még a szélsőségesezés is egy gumi-kategóriával való játszadozás, no de a nácizás az egészen más.
Látszik, hogy Karácsony Gergely nem olvasott semmit Wass Alberttől, de vélhetően azt sem tudta róla, hogy az Egyesült Államokban élte le emigrációs évtizedeinek nagy részét. Ezt aligha tehette volna, ha Karácsony rágalma igaz lenne.
Ebben a nácizásban minden benne van.
Karácsony műveletlensége, komolyan vehetetlensége, a baloldal féktelen gyűlölete a nemzeti gondolkodással szemben, az érvelésmentes megbélyegzéstechnika, a gátlástalan hazudozás.
Ami nem meglepő: Karácsony csak azt adta, ami lényege.
Neki és a baloldalnak egyaránt.

Borbély Zsolt Attila  

A szöveg a Székely Hírmondó számára készült.

No comments:

Post a Comment

Rejtett globalizmus

    Nemzeti ünnepünkön a fővárosban az ellenzéki erők vezetői taktikusan nem szerveztek külön megemlékezést, ahol csak lézengtek volna az ...