Popular Posts

Tuesday, April 3, 2018

Isten, haza, család



A múlt hétvégén, alig pár napja Jézus Krisztus feltámadását ünnepelte a keresztény világ. A keresztény világ, melynek szimbolikus központja két évezreden keresztül Róma volt, akkor is, ha erről ortodox vagy protestáns testvéreinknek egy cseppet eltér a véleményük.
Róma, ahol a legnagyobb keresztény vallási közösségnek, a több mint egy milliárd hívőt számláló katolikus egyháznak a feje abszurd módon újra és újra kiáll az új honfoglalók, az iszlám betolakodók befogadása mellett, akiket nem átall ismételten menekülteknek nevezni őket, annak dacára, hogy a vak is látja, hogy nem menekültekről, hanem hódítókról van szó.

Ráadásul agresszív, beilleszkedni nem óhajtó, intoleráns hódítókról, akik nyíltan meg is mondják, hogy a befogadó társadalomra rá akarják kényszeríteni saját társadalmi normáikat, melyek európai szemmel nézve egyszerűen embertelenek. És persze összeegyeztethetetlenek mindazzal, amit kontinensünk kigyöngyözött magából több évezreden keresztül ezen a téren.

A jövő hétvégén esedékes magyarországi választás tétje nagyobb, mint valaha.

Magyarország előtt két jól megkülönböztethető pálya áll.

Nincsenek kérdőjelek.

Az egyik a Fidesz szívós és tudatos nemzeti építkezése, mely természetszerűleg szembeszáll az iszlám invázióval.

A másik a zömmel migránspárti ellenzék káosza, a maguk által is elismert elhúzódó kormányválság.

Az ellenzék ugyanis két dologban ért csak egyet.

Az egyik Orbán Viktor és Fidesz ziháló gyűlölete.

A másik az arányos választási rendszer, mely nem juttatja plusz mandátumokhoz a legerősebb pártot. Amennyiben viszont ezt sikerül elfogadtassák, ha Isten ne adja, többséget szereznek, az ország kormányozhatatlansága csak fokozódni fog. Egy kormányozhatatlan országban pedig az Európára vészt és szenvedést hozó globalista háttérhatalom sokkal könnyebben érvényesítheti az akaratát.
Orbán Viktort és  Fideszt sokan bírálják különféle okoknál és ürügyeknél fogva. Ezen egy része akár indokolt is lehet, de ha minden egyes vád igaz lenne, amit az ellenzék megfogalmaz, az sem von le semmit a fentiek igazából.

Mindehhez pedig annyit tehetnék még hozzá: aki kíváncsi arra, hogy milyen lelkületű ember vezeti ma Magyarországot és mutat irányt a keresztény Európának is, az nézze meg Orbán Viktor Facebook-oldalán a két húsvéti kisfilmet, a sonkafőzőset és a locsolósat. 

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10156087060756093/
 
https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10156091354531093/
 
S gondolja hozzá, hogy ez nem póz, a miniszterelnök valóban ilyen ember. 

Keresztény, magyar és családközpontú.

Borbély Zsolt Attila


A szöveg a Székely Hírmondó számára készült, holnap jelenik meg.

No comments:

Post a Comment

Rejtett globalizmus

    Nemzeti ünnepünkön a fővárosban az ellenzéki erők vezetői taktikusan nem szerveztek külön megemlékezést, ahol csak lézengtek volna az ...