Popular Posts

Sunday, December 8, 2019

Politikai zombi-apokalipszisElképesztő, ami a budapesti városházán zajlik, de az sem marad nagyon mögötte, ami az egyes kerületekben történik. Fizetésemelés a képviselőknek (havi két ülésért közel félmilliót kapnak, miközben egy napestig dolgozó középiskolai tanár csak álmodik ilyen fizetéstől), adóemelés a választóknak, kitartott főpolgármester-helyettesek özöne, ok nélküli elbocsátások és olyan figuráknak a pozícióba helyezése, akikről okkal reméltük, hogy nem hallunk többet róluk. Mindeközben Gyurcsány Ferenc egy nyilvános elszólása igazolta azt, amit minden tisztán látó eddig is tudott, tételesen, hogy ő a város valódi vezetője.
Vágó István DK-s kultúrharcos aktivista, a magyar nemzeti gondolkodás esküdt ellensége, Gyurcsány következetes híve, mint BKV felügyelő?
A horvát csapatnak szurkoló magyarokat en bloc lenéző, azokat „agyhalottaknak” nevező Momentumos Kerpel Fronius Gábor, mint alpolgármester?
Gy. Németh Erzsébet, Gyurcsány egyik leghűségesebb embere ugyanabban a pozícióban?
És sorolhatnám a többi Soros-közeli, nemzetellenes figurát a Gyurcsányista „all round miniszter” Draskovics Tibortól
az 56-tagadó Havas Szófiáig, egy olyan politikai bűnszövetkezet képviselőit, mely eddig a magyarságnak csak kárt okozott minden szinten, a kultúrpolitikában, katonapolitikában, külpolitikában, szociálpolitikában, nem arra törekedett, hogy növelje az ország mozgásterét, önállóságát és függetlenségét, hanem épp ellenkezőleg, eladósítva azt, igyekezett minél jobban inkább odakötni a globális háttérhatalom látható intézményeihez.
Figyeli az ember a folyamatokat, amelyeket még az Orbán-pártisággal aligha vádolható Válasz Online is zombi-apokalipszisnek nevezett, és azon gondolkodik, hogy a Jobbiknak azon politikusai, akik 2016-ig nemzeti politikát folytattak, őszintén örülni tudnak mindennek, amit nem kis részben maguk okoztak?
Létezhet-e olyan politikai vakság, olyan fokú Orbán-gyűlölet, mely eltakarja az ember elől mindazt, amit a jelenlegi kormány a nemzet érdekében cselekedett, és feledtesse mindazt, amit a másik társaság ártott?
Gondolhatja egy pillanatig is bármelyik Jobbik szavazó, akiben a politikai mérlegelés morzsája megmaradt, hogy jobb lesz Magyarországnak, amennyiben a Gyurcsánytól Fekete Győrön át Sneiderig tartó koalíció vezeti, mint most?
Aligha.
Ezzel együtt a párt folytatja azt a politikát, amit Vona kezdett el 2016-ban, szembefordulva a magyarság létérdekeivel, fittyet hányva a távlatokra. S mely politika nehogy hatalomba nem jutatta az saját alapértékeit eláruló pártot, de sikerült azt levigye 20%-ról 6,5 %-ra…

Borbély Zsolt Attila

A szöveg a Székely Hírmondó számára készült.

No comments:

Post a Comment

Ellenzéki összefogás

    Az internet népének találékonysága, humora páratlan. A múlt év végének legjelentősebb politikai eseménye az ellenzéki erők összefogása...