Popular Posts

Sunday, November 25, 2018

A Gruevski-ügy


A magyar kormányt még saját táborában is gyakran vádolják azzal privát körben, de néha még nyíltan is, hogy „túlzásba viszi a Sorosozást”. Ehhez képest a valóság az, hogy ha Soros György és a mögötte állók tevékenységét figyelmen kívül hagyjuk, egyszerűen érthetetlen az európai és azon belül a közép- és keleteurópai valóság.
Itt van most az ellenzék és a kormány egymásnak feszülésének legújabb apropója, az, hogy Nikola Gruevski volt macedón miniszterelnök menedékjogot kért Magyarországon és azt meg is kapta.
Az előzményekhez tartozik, hogy a volt kormányfő megpróbálta megvédeni országa határait, a Soros-féle szervezetek pedig megbuktatták és előrehozott választásokat erőltettek ki, amit ugyan megnyertek Gruevskiék, de nem volt elegendő többségük a kormányalakításhoz. Ezután Zoran Zaev szocialista vezető a macedón állammal és macedón célokkal aligha azonosuló és Macedóniának minden bizonnyal Koszovó sorsát szánó albánokkal Tiranában egyezett meg az ország kormányzásáról, Sorosék bábáskodásával. S láss csodát, az új kormány már az Európát idegen, asszimilálhatatlan és a befogadókkal szemben ellenséges tömegekkel elárasztó Soros-hatalom kottájából játszik.
Gruevskit pedig okunk egy minden bizonnyal koncepciós per keretében letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A sajtóértesülések szerint páncélozott Mercédeszét használta magáncélra egy olyan országban, ahol a közbiztonság igencsak megrogyott, így e vád ürügynek is gyenge.
Mi történik Magyarországon?
Az ellenzék ahelyett, hogy a kormány elvszerű és bátor döntését üdvözölné, bűnözőnek nevezi Gruevskit, és az amerikai demokrata-dominált adminisztráció tiltakozását lobogtatva támadja a kormányt. Az ellenzéki sajtó, beleértve az azzal Kisberk Szabolcs távozása óta még inkább összenőtt Jobbik tévét, tercel az ellenzéki vezetőknek, erősítve a Soros-propagandát.
A Jobbik – hab a tortán – a Soros-dominált Európai Bizottságtól vár választ arra, hogy érvényesülnek-e a demokratikus és jogállami normák a Soros emberei által igazgatott Macedóniában, mert ugyebár, ha érvényesülnek, akkor annál elfogadhatatlanabb Orbán lépése.
Ördögi együttműködés ez, s nincs szomorúbb annál, mint hogy a globalista háttérhatalom törekvései ellen egykor a leghatározottabban fellépő Jobbik is könnyen irányítható báb lett a világméretű Soros-játszmában.

Borbély Zsolt Attila

A szöveg a Székely Hírmondó számára készült, holnap jelenik meg.

No comments:

Post a Comment

Rejtett globalizmus

    Nemzeti ünnepünkön a fővárosban az ellenzéki erők vezetői taktikusan nem szerveztek külön megemlékezést, ahol csak lézengtek volna az ...