Popular Posts

Sunday, November 26, 2017

A Soros tervről


A magát baloldalnak nevező politikai bűnszövetség gyökereiben hordozza a hazugságra való hajlamot. Egész világképe hamis, legyen szó akár a liberális, akár a kommunista-szocialista-szociáldemokrata változatáról. (Ne keverjük ide a gazdasági témát, kifejezetten az eszmei-ideológiai dimenzióról beszélek. Ezen a téren a baloldal tanai egyértelműek: hagyomány-, tekintély-, nemzet-, és vallás-ellenesség, az emberi ész istenítése, társadalom-mérnökség, ideológiai alapú messianizmus). A múltra soha nem építkezni akartak, hanem az „végképp eltörölni” igyekeztek, a normális gondolkodást reakciónak nevezték, az értékteremtő szorgalmas gazdálkodót kuláknak, a forradalmat ellenforradalomnak és még sorolhatnám.
Ma is csak azt nyújtják, ami lényegük.
Az ember ezzel együtt csak áll és ámul ennyi impertinenciát, ennyi képmutatást látva, ennyi szemen szedett hazugságot hallgatva.
A migránsválságnak nevezett jelenségkör következményei világosak és jól láthatóak.
Ahol kontinensünkön az iszlám követői feldúsulnak, élhetetlenné válik a mindennapi élet egy normális keresztény gyökerű fehér ember számára. Világos, egyértelmű és bizonyított, hogy mindez nem spontán módon alakult ki, hanem tervszerűen. George Soros a kezdet kezdetétől minél több migráns befogadását szorgalmazta, és igen, tervet is kidolgozott ennek érdekében, ami olvasható a világhálón, saját honlapján is.
A magyar kormány, melynek elsődleges célja, hogy Magyarország megmaradjon a magyarok hazájának, e terv ellen mozgósítja - nagyon helyesen - a magyar társadalmat.
A magukat baloldalra soroló pártok pedig egyszerűen tagadják e terv létezését (amit maga Soros sem tagad, nem is tagadhatna), azon az alapon, hogy Soros nem hajszálpontosan úgy képzelte el e terv megvalósítását, mint ahogy az a Nemzeti Konzultáció ívein le van írva.
Hát ez számít?
Vagy inkább az, hogy a nemzeteket és a nemzetállamokat bevallottan megszüntetni kívánó, a migrációt saját forrásaiból finanszírozó, az euro-atlanti közvéleményt média- és civilszervezeti birodalmán keresztül erőteljesen befolyásoló Soros tevékenységén keresztül mindenki számára érthetővé, megfoghatóvá válik a globális háttérhatalom terve Európa iszlamizációját illetően?
Az a lényeg, hogy Soros egy millió bevándorlót akar Európára kényszeríteni évente, mint írta két éve, vagy mára már csak 300.000-et? Vagy netán az, hogy keresztény fehér Európa tönkretételére törekszik?
A válasz egyértelmű.

Borbély Zsolt Attila



A szöveg holnap jelenik meg a Székely Hírmondóban.

No comments:

Post a Comment

Rejtett globalizmus

    Nemzeti ünnepünkön a fővárosban az ellenzéki erők vezetői taktikusan nem szerveztek külön megemlékezést, ahol csak lézengtek volna az ...