Popular Posts

Sunday, November 5, 2017

A Jobbik-hívők új hangja: „Mocskos féreg! Jogokat mersz magadnak követelni, te román patkány?”

A kőkemény és konok nemzetellenességéről elhíresült, mára méltán a történelem szemétdombjára került SZDSZ-nek szellemi örököse a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció. Nem véletlen, hogy itt talált politikai otthonra a Székelyek Nagy Menetelése ellen fellépő Ara-Kovács Attila vagy a trianoni békeparancsot ismételten igazságosnak nevező Bauer Tamás.
Elnökük, Gyurcsány Ferenc, aki a „23 millió román” Magyarországra özönlésével riogató 2002-es MSZP-s kampányt kiötlötte, majd élére állt 2004-ben a kettős állampolgárság ügyében a magyart magyar ellen uszító kampánynak, egyike volt azon három címeres nemzetárulónak, aki nem szavazta meg a magyar állampolgárság kiterjesztését 2010-ben.
Ma, amikor aláírásgyűjtési akciót indít a határon kívül rekedt magyarok szavazati jogának megvonása érdekében, tulajdonképpen csak következetes önmagához, saját nemzetellenes, idegen érdekeket szolgáló magatartásához.
Sikerült megtalálnia azt a kérdést, mellyel maga ellen hergeli ugyan a határon túli magyarokat, mobilizálja is őket a Fidesz oldalán, viszályt szít a baloldalon, de ugyanakkor jó eséllyel beviszi a maga szervezetét a parlamentbe. Nem csoda, hogy megjelentek a világhálón az olyan montázsok, félkomoly vagy a szerzőjük által teljes mértékben komolyan vett feltételezések, hogy Gyurcsány lényegében összejátszik a Fidesz-szel.
Ami persze alaptalan hipotézis.
Tény viszont, hogy ez a manőver a Demokratikus Koalíció szűk értelemben vett pártérdekét szolgálja.  Nem jó az ellenzéknek, mert nehezíti a szétforgácsolt erők összefogását. De nem jó a nemzeti oldalnak sem, mert szembeállítja a magyart a magyarral. A Fidesz remélhet ettől némi párthasznot, de egy olyan kérdés élre állítása, melyben még a Fidesz tábora is megosztott, bizony káros.
A Jobbik nem tudja követni ebben a kérdésben Gyurcsányt, az túl nagy pofon lenne azon nemzetben gondolkodó szavazók számára, akik valamilyen rejtélyes okból még mindig azt remélik, hogy a Jobbik lesz még valaha nemzeti párt.
Ugyanakkor, aki kíváncsi a Jobbik szavazótáborának mai hangulatára, az olvasson bele a párt világhálós portálján, az alfahíren a hozzászólásokba. Az a fröcsögés, ami ott folyik ellenünk a Jobbik talpasaiból, nos, az Gyurcsány is megszégyeníti.
Hogy is mondja Vona a Fidesz-szavazó nyugdíjasokról?
Szennyvíz folyik a szájukból.
Nos, ez teljes mértékben igaz a „neo-Jobbikosokra”.
Hadd idézzünk közülük, mert tanulságos.
Lássunk előbb egy mérsékeltebb hangot:
husqarna:
Attól, hogy a Jobbiknak van egy ezzel kapcsolatos álláspontja, az nem jelenti azt, hogy a Jobbik szavazóé is ugyanaz... Sőt! Személy szerint én anno a népszavazáskor is nemet mondtam rá és ez az álláspontom azóta sem változott... A külhonban született és élő magyaroknak megadott szavazati jog egyenlő, az anyaországi magyarok szemen köpésével...
Van lejjebb is:
Andris:
Viccet félretéve, utálom Fletót, mint a véresondót, de ebben a kérdésben mellé kell állnom. Még akkor is, ha megrögzött Jobbik szavazó vagyok. Nálam a józan ész magasabb szinten van, mint a párt hivatalos álláspontja.
Jelenleg Orsós Fingszagú Viktor a haza legnagyobb ellensége, és a maga által annyira rettentően védett erdélyiek 99,5%-a erre a Fingszagú Orsós Viktorra szavaztak legutoljára.
Miért is kéne nekem cigányuralom alatt élnem? Azért mert elítélem, hogy az agyilag átmosott erdélyiek, Magyarország legnagyobb maffiózójára szavazzanak, ezáltal tönkretéve a jövőnket?!”
De legszorgalmasabb Szekeres Flórián, akinek okádásai közül csak egyet idézek, a többi is hasonló hangnemű. Íme, hogy reagál a Jobbik híve a tárgyszerű, nemzetelvű érvelésre (a helyesírási hibákat meghagytam):
Moslék román, hány %-ok szavazott a cigányra? Mondjad!!!!!!!!!! Milyen jogon mersz te ide szavazni , mi román?
Tessék el is ismered, hogy szinte mind a fideszre szavaztatok!! na ennyit rólatok! Ki nem szarja le , hogy mennyien vagytok, NE SZAVAZZATOK IDE, TI MOSLÉK KOMMUNISTA NYALÓK!!! A pénzért mindent!!! Olyanok vagytok , mint a cigók!
Idéz a vitapartnertől: "És ezek vitatják el az elszakított magyarság jogait?" majd így reagál:  
„Na mocskos féreg! Jogokat mersz magadnak követelni, te román patkány? Ezek után?
Hát ezt sikerült elérni Vonának a jól indult, de gellert kapott néppárti manőverrel.
Eltávolodott a párttól Bíró András Zsolt, Tóth Gy László, Raffay Ernő, Vincze Gábor, Lovas István és még sorolhatnám a markáns, az egész Jobbiknál a nemzet asztalára nagyságrenddel többet letevő 10-15 kötetes szerzőket, jött helyette a gyurcsányista fröcsögő, románozó, moslékozó aljanép.
Valami azt súgja, hogy nem ez volt a cél…
Az áldott emlékű Pongrátz Gergely, aki ennek a jól induló, hitelesnek tűnő csapatra hagyományozta a lyukas zászlaját, forog a sírjában.


Borbély Zsolt Attila


A szöveg rövidített változata a Székely Hírmondó számára készült.

5 comments:

  1. Az, hogy a Gyurcsány egy patkány helytálló. Viszont a JOBBIK-t így összemosni próbálva vele a csúsztatásnál is nagyobb hazugság, sőt totálisan blőd baromság. Mintha a cikk írója nem is Gyurcsányt, hanem valójában a JOBBIK-t próbálná lejáratni, ekézni.
    Na fiúk, ez így nem fog menni. Ezt csak a leghülyébbekkel tudjátok megetetni. Ez még a Fideszesek többségének a szemében is egy orbitális marhaság, sőt szimpla gyalázkodás csupán. Így még azokat is elvadítjátok magatoktól, akik eddig hittek nektek, vagy akiknek nemigazán kellett a JOBBIK. Ezzel a baromsággal csakis Vonáék malmára hajtjátok a vizet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Természetesen a Jobbik is benne van az írás célkeresztjében. Az a nemzetáruló párt, mely cserben hagyta híveit, mely feladta nemzeti céljait és mely az ellenség szekerét tolja.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Kedves Bartha Gábor! Ha szabadna néhány megjegyzést: Vona már rég nem a Jobbik tagja. A pártból is kilépett. Borbély Zsolt Attila megállapításai a Jakab Péter vezette Jobbikkal kapcsolatban teljes mértékben helytállóak.

    ReplyDelete

Rejtett globalizmus

    Nemzeti ünnepünkön a fővárosban az ellenzéki erők vezetői taktikusan nem szerveztek külön megemlékezést, ahol csak lézengtek volna az ...