Popular Posts

Tuesday, January 12, 2021

Ellenzéki összefogás

  

Az internet népének találékonysága, humora páratlan. A múlt év végének legjelentősebb politikai eseménye az ellenzéki erők összefogása volt. A világhálón különböző illusztrációval keringő, ezzel kapcsolatos mém arról szól, hogy megkérdeznek egy átlagpolgárt, hogy egyetért-e az ellenzéki vezetők összefogásával. A válasz pedig az, hogy „persze, egyetértek az összefogásukkal, csak az a kérésem, hogy ne engedjék után szabadon őket.

Komolyra fordítva a szót, a sokat emlegetett összefogás volt, nem más, mint az ellenzéki pártok megállapodása a 2022-es választás vonatkozásában, arról, hogy mind a 106 egyéni körzetben közös jelöltet állítanak, közös lesz a miniszterelnökjelölt, s közös lesz a lista is.

Eddig minden rendben is lenne, nincs mindebben semmi meglepő. De közös programot is ígérnek, ami alighanem politológiai csemege lesz, hiszen össze kell majd békíteni a Jobbiknak a jelszavak és kinyilatkoztatások szintjén ma is nemzeti programját a Demokratikus Koalíciónak a magyar államot a magyar jellegétől de facto megfosztó Egyesült Európai Államok-programjával.

Kétségünk ne legyen, a politikai bűvészmutatvány sikerülni fog, hisz összeköti őket két dolog: a nemzeti kormány ziháló gyűlölete és a hatalomvágy. Azt is tudhatjuk, hogy ki ad majd fel az elveiből: azok, akik eddig is. A Jobbikosok, akik a baloldallal való együttműködés érdekében eddig is visszafogták a nemzeti retorikát. 

( képen Tordai Bence és Jakab Péter: ma már politikai ikertestvérek)


S bármilyen borzalmas ez a társaság mind erkölcsileg, mind intellektuálisan – elvégre leginkább hazugságban, hamisításban, félretájékoztatásban jeleskednek, másrészről még a helyesírás is szinte megoldhatatlan feladatot jelent nekik – nem esélytelenek, hiszen minden jel szerint maguk mögött fogják tudni a globális háttérhatalom média- és álcivil hálózata mellett immár a hivatalos amerikai vezetést is.

Úgy tűnik ugyanis, hogy Donald Trump hiába aratta az Egyesült Államok történetének legnagyobb győzelmét a lehető legnagyobb médiaellenszélben, a másik oldal a legotrombább csalásokat bevetve, szavazatgyártástól elegészen a republikánusok szavazatellenőrzésének akadályozásáig, megszerezni látszik a hatalmat.

Ez a globalista csapat, mely most megragadni készül a formális hatalmi struktúrákat is, ugyanazt képviseli, mint az anyaországi ellenzék: a nemzetek megszüntetését, a gender-idiotizmust, a politikai korrektségnek nevezett közkreténség gyűjteményt.

Az ellenzék eddig sem volt más, mint a globális főhatalom akaratának helyi érvényesítője, ezután is az lesz. Kéz kezet mos.

 

Borbély Zsolt Attila

 

A szöveg a  Székely Hírmondó számára készült.

No comments:

Post a Comment

Rejtett globalizmus

    Nemzeti ünnepünkön a fővárosban az ellenzéki erők vezetői taktikusan nem szerveztek külön megemlékezést, ahol csak lézengtek volna az ...