Popular Posts

Thursday, July 6, 2017

A Kárpátia együttes példaértékű kezdeményezése: EUROPICA



Az Európa-eszmét sokan, némiképpen joggal azonosították a multikultival, a kultúrák összemosásával, holott az pont az ellenkezőjét jelenti. A multikulturalizmus a valóságban a kultúrák homogenizálását, gyökértelenítését, jellegtenítését esetenként pedig a kisebbségek asszimilációját jelenti.
A nemzetek Európája és a most a „multikulti” jegyében erőltetett nemzetek és nemzetállamok nélküli, kevert fajú Európa között az a különbség Takaró Mihály találó hasonlatával élve, mint egy kosár gyümölcs és egy gyümölcsturmix között.
Az európai tolerancia- és kölcsönösségkultúra gőzerővel számolja fel önmagát, a kontinens vezetői tágra nyitják a kapukat azok előtt, akik alig érkeztek meg az Unió területére, már dzsihádot üvöltenek, akik Allahu Akbar! felkiáltással válogatás nélkül ölnek gyermeket, asszonyt, férfit és öreget, akik nyíltan kimondják, hogy felszámolnák az őket befogadó demokratikus jogrendszert és a sariát állítanák a helyére, akik ha valahol elszaporodnak, ott a befogadó bennszülött európaiak számára élhetetlenné válik az élet.
Nem véletlen, hogy a Kárpátia együttes pont most jelentkezett egy „Europica” nevű kezdeményezéssel.

(Szíjártó Zsolt, a Kárpátia szólógitárosa 2014-ben Borzonton, az EMI táborban Ferenczi Aporral és Magor fiammal.)
 (Petrás János, a Kárpátia frontembere Hunor fiammal, Gyergyószentmiklóson, az EMI táborban, 2012-ben)

A Kárpátia dalok angolra fordítva a mai helyzetre tökéletesen ráillenek.

(Forró hangulat a Kárpátia koncerten 2014-ben, Borzonton, az EMI táborban)
Védelmeznünk kell tágabb hazánkat, Európát is az idegen sáskahaddal szemben. Külön érdeme az együttesnek, hogy olyan nagy nevű, nemzetközi szinten számon tartott énekeseket nyertek meg a projectnek, mint az Iron Maidenben egykor Dickinsont váltó Blaze Bayley vagy a Judas Priestes Tim „Ripper” Owens.
A teljes anyag meghallgatható a youtube-on, az alábbi linken érdekes háttérinformációk olvashatók s meghallgathatók a dalok is.

http://hammerworld.hu/2017/07/05/karpatia-uj-angol-nyelvu-lemez-ripperrel-blaze-zel-ralf-scheepers-szel/

A szöveg a blog számára készült.

No comments:

Post a Comment

Rejtett globalizmus

    Nemzeti ünnepünkön a fővárosban az ellenzéki erők vezetői taktikusan nem szerveztek külön megemlékezést, ahol csak lézengtek volna az ...